meer maanden laten zien of verwijderen

naar de volgende maand

selecteer per dag of per periode

onderaan de kalender is het mogelijk extra's te selecteren

Vakantiewoning/Cottage in Gieten

Deze prachtige vakantiewoning met zwembad, staat op de Hondsrug in Gieten aan de rand van het dorp met alle voorzieningen.
De luxe woning is erg ruim opgezet en bestaat uit twee etages, beneden de woonkamer met open keuken, schuifpui en moderne badkamer met stortdouche/ toilet. Alles mooi afgewerkt in ingericht in industriële stijl. Op de bovenetage zijn 2 slaapkamers/open etage met prachtig uitzicht. De woning is beschikbaar voor 2 personen. Er zijn twee 2 persoons bedden aanwezig. We verhuren niet aan 4 personen omdat we de rust graag willen bewaren hier op de Hondsrug. De woning heeft een eigen zwembad. Deze wordt gedeeld met de eigenaars woning naast de vakantie woning. Op het erf is een luxe hottub aanwezig. Deze is per dag bij te boeken in overleg.

De vakantiewoning/Cottage is 1 Juli tm 31 augustus alleen per week te boeken van zaterdag 14 uur tot zaterdag 10 uur. (hoogseizoen)

Daarbuiten alleen boekbaar voor min 2 nachten of langer.

Omschrijving

Vakantie op de Hondsrug met rondom vrij uitzicht!

Heerlijk buiten vertoeven in het zwembad of de hout gestookte hottub.
Het zwembad bevat magnesiumzout in plaats van chloor.
De hottub wordt verwarmd met een houtkachel, heerlijk bij winterdag.

Gieten is een levendig dorp waarin alle basisvoorzieningen binnen handbereik zijn. U kunt hierbij denken aan een uitgebreid winkelbestand medische voorzieningen en sportfaciliteiten.
Het dorp ligt centraal ten opzichte van uitvalswegen naar onder andere Assen, Groningen en Emmen. Ook is een uitstekende openbaar vervoersverbinding naar deze plaatsen aanwezig.
De Staatsbossen liggen in de directe omgeving. Bossen worden afgewisseld met het weidse van de velden en de weilanden. Daarnaast zijn er voor de wandel en fiets liefhebbers vele routes nabij gelegen.

Kortom een heerlijke vakantie bestemming waarin u heerlijk buiten kunt vertoeven in het zwembad, hottub of grillhuisje oftewel in uw eigen welness centre.

Bijzonderheden:
– Uniek gelegen op de Hondsrug
– Landelijk
– Voorzien van zwembad, hottub
– Industriële stijl
– Zwembad beschikt over een warmtepomp en magnesium installatie
– Keuken voorzien van vaatwasser en combi magnetron

Reserveren